Accreditatiepunten ontvangen

1. Op de website van de BEN vind je de agenda met alle activiteiten. De organisatoren van deze activiteiten hebben bij de BEN accreditatie aangevraagd. Je schrijft je rechtstreeks in bij de organisator van de scholing/het evenement/congres. Je hoeft nu nadien dus ook geen certificaten of bewijs van deelname op te sturen.

2. De organisator van de (bij)scholing heeft de verplichting een presentielijst naar de BEN op te sturen. Door dat er verschillende manieren van inschrijven/aanmelden zijn raden we je dan aan om, bij twijfel, zelf te checken of je je BEN-nummer hebt achtergelaten en er een presentielijst na afloop naar de BEN wordt opgestuurd.

3. Van belang is dat op deze lijst jouw BEN nummer (dit zijn 4 cijfers) staat vermeld

4. Zodra de organisator van de (bij)scholing de presentielijst bij de BEN upload, worden de punten direct bijgeschreven

5. Je kan je accreditatiepunten overzicht vinden op je profielpagina

E-learning en buitenlandse congressen

Punten behaald met e-learning en buitenlandse congressen: In veel gevallen wordt hiervoor geen presentielijst aangeleverd bij de BEN. Voor deze scholingen moet je dus zelf het certificaat mailen naar de BEN: accreditatie@echoscopisten.nl. Met vermelding van naam en BEN-nummer. Wordt dit niet vermeld dan kunnen er helaas geen accreditatiepunten bijgeschreven worden.

Accreditatiepunten inzien? zie: https://www.echoscopisten.nl/nl/accreditatie/accreditatiepunten-inzien-voor-echoscopisten

Bij vragen? Mail naar accreditatie@echoscopisten.nl

COVID-19 en bijscholing

De tijden zijn veranderd en wij, maar jij vast ook, zoeken een weg om lopende zaken weer op te pakken in een (eventueel) nieuwe vorm. Zo ook alle bijscholing omtrent echoscopie.

Vele aanvragen voor accreditatie (die reeds zijn toegekend met een accreditatie nummer) staan nog in onze agenda. Het is voor ons echter niet altijd duidelijk welke wel of niet hebben plaatsgevonden. Op zich is dat niet erg, we zien presentielijsten in Excel vanzelf verschijnen om deze vervolgens te verwerken.

Wij willen jullie in kader van de accreditatieaanvragen de organisatoren het volgende vragen;

-indien je een gepland event/bijscholing/bespreking verplaatst naar een andere datum, dit aan ons door te geven

-indien je een gepland event/bijscholing/bespreking verplaatst naar een andere datum en de duur veranderd door dat het bijvoorbeeld online plaats gaan vinden, dit aan ons door te geven

-Online bijscholing ook gewoon via het accreditatie aanvraagformulier te doen en ook daar een presentielijst voor te maken

-Mocht je vragen, advies en/of hulp nodig hebben in de organisatie van online bijscholing, laat het ons weten. Wij hebben/kennen ook goede partijen die kunnen ondersteunen hierin.