Accreditatiepunten ontvangen

1. Op de website van de BEN vind je de agenda met alle activiteiten. De organisatoren van deze activiteiten hebben bij de BEN accreditatie aangevraagd. Je schrijft je rechtstreeks in bij de organisator van de scholing/het evenement/congres. Je hoeft nu nadien dus ook geen certificaten of bewijs van deelname op te sturen.

2. De organisator van de (bij)scholing heeft de verplichting een presentielijst naar de BEN op te sturen. Door dat er verschillende manieren van inschrijven/aanmelden zijn raden we je dan aan om, bij twijfel, zelf te checken of je je BEN-nummer hebt achtergelaten en er een presentielijst na afloop naar de BEN wordt opgestuurd.

3. Van belang is dat op deze lijst jouw BEN nummer (dit zijn 4 cijfers) staat vermeld

4. Zodra de organisator van de (bij)scholing de presentielijst bij de BEN upload, worden de punten direct bijgeschreven

5. Je kan je accreditatiepunten overzicht vinden op je profielpagina

E-learning en buitenlandse congressen

Punten behaald met e-learning en buitenlandse congressen: In veel gevallen wordt hiervoor geen presentielijst aangeleverd bij de BEN. Voor deze scholingen moet je dus zelf het certificaat mailen naar de BEN: accreditatie@echoscopisten.nl. Met vermelding van naam en BEN-nummer. Wordt dit niet vermeld dan kunnen er helaas geen accreditatiepunten bijgeschreven worden.

Accreditatiepunten inzien? zie: https://www.echoscopisten.nl/nl/accreditatie/accreditatiepunten-inzien-voor-echoscopisten

Bij vragen? Mail naar accreditatie@echoscopisten.nl