BEN symposium 2018 | 2 november

Wij hebben alle sprekers van het symposium gevraagd of wij hun presentaties mogen delen. Sommige presentaties zijn privacy gevoelig dus die kunnen wij helaas niet op de website plaatsen. Hier onder vind je alle presentaties die wél gedeeld mogen worden:

Viki Verfaille | Afbuigende foetale groei

Sheila Everwijn | Corticale ontwikkeling bij foetus met aangeboren hartafwijkingen

Titia Brouwer | Wat als de echo geen pret is!

Marieke & Yvonne (BEN) | Ondernemen & echoscopie

 


Locatie: Gooiland in Hilversum
Tijd: 09.00 - 17.00 uur
Voor het symposium zijn leden uitgenodigd, heb je interesse om te komen als niet-lid, wil je dan een mail sturen naar secretariaat@echoscopisten.nl

Je kan je als lid ook HIER inschrijven, gebruik jouw mailadres als code.

Op 2 november a.s. organiseert de BEN hét symposium voor echoscopisten in Gooiland Hilversum. We starten de dag plenair én interactief, waarna je zelf je programma verder samenstelt. Op die manier wordt het jouw symposium! We hebben weer een grote diversiteit aan onderwerpen; buiten de gebruikelijke obstetrische en gynaecologische hebben we dit jaar ook wat meer verrassende onderwerpen. Erg trots zijn we op alle toezeggingen van interessante sprekers zoals (o.a.) Lotte van der Meeren, Wouter Froyman, Paul Ramaekers, Malou Lugthart, Sheila Everwijn, Margreet Husen-Ebbinge, Marcus Rijken en nog vele anderen. Bovendien hebben we een prachtige locatie gevonden in Hilversum; Gooiland. Kortom: alle elementen zijn aanwezig om samen met jullie van deze dag een succes te maken!

Inschrijven kan op deze website onder het kopje registreren. Ken je iemand die ook wil komen? Laat ze dan een mail sturen naar secretariaat@echoscopisten.nl , dan nodigen wij hen uit.

Het symposium staat voor 6 accreditatiepunten  van de BEN. Ook bij de KNOV zal accreditatie worden aangevraagd. Om deze te kunnen bijschrijven hebben we je BIG nummer nodig; controleer even bij je persoonlijke gegevens of dat bij ons bekend is.

We kijken uit naar je deelname en verwelkomen je graag op 2 november in Hilversum!

Betaling en annuleringsvoorwaarden:

De kosten voor het symposium, inclusief lunch, zijn:

€ 50,00 voor BEN-leden
€ 75,00 voor niet BEN-leden
€ 25,00 voor studenten

-Na je registratie ontvang je van de BEN een bevestiging van jouw inschrijving.
-Voor leden: Half oktober ontvang je een factuur en het bedrag zal automatisch een paar dagen later worden afgeschreven per automatische incasso van jouw rekening die bij ons bekend is. Je hoeft het dus niet over te maken! 
-Niet-leden ontvangen een factuur.
- Na incasso ben je officieel ingeschreven en rekenen wij op jouw komst.
-Afmelden is mogelijk tot uiterlijk 15 oktober. Na de incasso is geen restitutie meer mogelijk.

 

webworks by multimove