HO dagen 2020
31 maart (deze zal verplaatst worden) en 16 september 2020
Programma: Zodra het het programma definitief is zullen wij je direct weer een uitnodigingsmail sturen. Dit zal voor de HO in september in juni gebeuren. 

Algemene leden vergadering van de BEN + wetenschappelijk gedeelte (dit komt te vervallen)
12 mei 2020 13.00 uur: ONLINE
Programma: Zodra het het programma definitief is zullen wij je direct weer een mail sturen. En in maart ontvang je van ons de uitnodiging + alle detail gegevens van de online ALV. 

3 september 2020 Afscheidssymposium Prof. Bilardo
Uitnodiging

BEN symposium 6 november 2020

Impressie van het BEN symposium 1 november 2019


Op 6 november 2020 organiseert de BEN hét symposium voor echoscopisten. Wij kijken vanuit verschillende invalshoeken naar ons vak Echoscopie. 

Ook dit jaar stel je zelf het programma samen. Op die manier wordt het jouw symposium! We hebben weer een grote diversiteit aan onderwerpen; buiten de gebruikelijke obstetrische en gynaecologische hebben we ook dit jaar een aantal verrassende onderwerpen. 

Programma: Zodra het het programma definitief is zullen wij je direct weer een mail sturen. En in oktober ontvang je van ons alle detail gegevens van het evenement. 

Kosten: Voor BEN leden zijn de kosten voor deze dag € 100,- per persoon, voor BEN studentleden zijn de kosten € 50,- per persoon en voor niet-BEN leden zijn de kosten € 250,- per persoon. Deze kosten zijn inclusief koffie/thee en uitgebreide lunch.  Dit bedrag zal automatisch geïncasseerd worden van jouw bankrekening voorafgaand aan het evenement.

Annuleringsvoorwaarden:
Tot 21 dagen voor het evenement: met geldige reden, gratis
Van 21 tot 3 dagen voor het evenement: met geldige reden, 50%
Van 3 tot 0 dagen voor het evenement: met geldige reden: 100%

Inschrijven kan met de persoonlijke link die je begin september per mail gaan ontvangen. Ken je iemand die ook wil komen maar geen BEN-lid is? Laat ze dan een mail sturen naar secretariaat@echoscopisten.nl , dan nodigen wij hen uit.


 

 

webworks by infracom