Impressie van het BEN symposium 1 november 2019

ULTRA VISION!

LIVE IN BEELD VOOR JOU

Op 6 november van 10.00 to 14.00 uur organiseert de BEN hét jaarlijkse symposium voor echoscopisten. Dit jaar online, maar niet zomaar online: we brengen het LIVE in beeld voor jou, vanuit een professionele studio. 
We hebben gekozen voor verbreding en verdieping en brengen we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Een ultra visie!

Buiten het gebruikelijke obstetrische en gynaecologische aanbod, bieden we ook  een aantal verrassende onderwerpen aan. Erg trots zijn we op alle toezeggingen van interessante sprekers zoals (o.a.) dr. Monique Haak en dr. Mireille Bekker over de onderzoeksopzet van het eerste trimester SEO, dr. Alex Eggink en dr. Jochem Spoor over spina bifida, dr. Philip Dekoninck over hernia diafragmatica en dr. Bernadette de Bakker neemt je mee in haar 3D atlas van human embryology. Last, but not least: we geven je een up-date over de eerste trimester SEO! Het protocol, de opleidingen, de aantallen, alles komt aan bod.  

Wij gaan vanuit het Tobacco Theater in Amsterdam live TV verzorgen en jij mag van achter jouw eigen PC meekijken, meedenken en meedoen. Het programma wordt gepresenteerd door dr. Attie Go. Zij zal de interactie tussen jullie en de sprekers verzorgen: schroom dus niet om vragen te stellen! Kortom; alle elementen zijn aanwezig om samen met jullie van deze uitzending een succes te maken!

Kosten:
-Voor BEN leden zijn de kosten voor deze dag € 100,- per persoon 

02-11: OP DIT MOMENT KAN JE HET SYMPOSIUM ALLEEN NOG ACHTERAF BEKIJKEN. Dit kost 70,00 euro. Stuur een mail naar secretariaat@echoscopisten.nl als je daar interesse in hebt.


-BEN studentleden € 25,- per persoon
-Voor niet-BEN leden zijn de kosten € 150,- per persoon. 
Dit bedrag zal na inschrijving automatisch geïncasseerd worden. De inloggegevens krijg je eind oktober toegestuurd.

Inschrijven kan op deze website onder het kopje 'inschrijven'. Ken je iemand die ook wil deelnemen maar geen BEN-lid is? Stuur dan een mail naar secretariaat@echoscopisten.nl, dan nodigen wij hen uit.

Het symposium staat voor 5 accreditatiepunten van de BEN. Ook bij de KNOV zal accreditatie worden aangevraagd. Om deze te kunnen bijschrijven mag je ook je BIG nummer invullen.

We kijken uit naar je deelname en verwelkomen je graag LIVE ONLINE op 6 november!

webworks by infracom