Als lid van de BEN behoor jij samen met ruim 850 leden tot dé Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland voor verloskunde en gynaecologie. Onze belangrijkste doelen zijn belangenbehartiging en kwaliteitsbevordering.

De kernwaarden waar wij al onze activiteiten aan toetsen zijn: betrokken, actueel, actief en zichtbaar. Wij staan open voor jouw vragen en ideeën en willen jou altijd up-to-date houden. De BEN ontmoet jou graag tijdens activiteiten en laten samen met jou zien dat echoscopie een vak apart is!

Bij de BEN aangesloten echoscopisten verrichten uiteenlopende echo’s en in onze kwaliteitsregisters is te zien voor welke type echo's de individuele echoscopisten gecertificeerd zijn. Deze zijn vrij in te zien door bv cliënten, werkgevers en zorgverzekeraars en staan met tweejaarlijkse her certificering borg voor de kwaliteit van de daarin opgenomen echoscopisten.

De BEN organiseert regelmatig bijeenkomsten speciaal voor jou. Zo is in het najaar altijd hét BEN symposium met diverse sprekers uit binnen- en buitenland en veel uiteenlopende, interessante onderwerpen. Van de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering maken we een boeiend evenement en meerdere keren per jaar een organiseren wij onze populaire hands-on trainingen.

Tot slot ontvang je altijd relevante en actuele informatie via de maandelijkse nieuwsbrieven en nieuwsflitsen.

In 2020 kost het lidmaatschap 200 euro per jaar.

webworks by infracom