Als lid van de BEN behoor jij samen met ruim 900 leden tot dé Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland voor verloskunde en gynaecologie. Onze belangrijkste doelen zijn belangenbehartiging en kwaliteitsbevordering.

De kernwaarden waar wij al onze activiteiten aan toetsen zijn: betrokken, actueel, actief en zichtbaar. We staan open voor je vragen en ideeën en willen je altijd up-to-date houden. De BEN ontmoet je graag tijdens activiteiten en we laten samen met jou zien dat echoscopie een vak apart is!

Bij de BEN aangesloten echoscopisten verrichten uiteenlopende echo’s en in onze kwaliteitsregisters is te zien voor welke type echo's de individuele echoscopisten gecertificeerd zijn. Deze zijn in te zien door bv cliënten, werkgevers en zorgverzekeraars en staan met tweejaarlijkse her-certificering borg voor de kwaliteit van de daarin opgenomen echoscopisten.

De BEN organiseert regelmatig bijeenkomsten speciaal voor jou. Zo is in het najaar altijd hét BEN symposium met diverse sprekers uit binnen- en buitenland en veel uiteenlopende, interessante onderwerpen. Van de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering maken we een boeiend evenement en meerdere keren per jaar een organiseren we onze populaire hands-on trainingen.

Tot slot ontvang je altijd relevante en actuele informatie via de maandelijkse nieuwsbrieven en nieuwsflitsen.

In 2021 kost het lidmaatschap 200 euro per jaar.

webworks by infracom