Herregistratie BEN-kwaliteitsregisters 2020-2021

Om op 01-01-2022 geregistreerd te blijven in het BEN basiskwaliteitsregister staat hieronder in een notendop wat je op orde moet hebben.

Basis kwaliteitsregister:

  • Zorg dat jouw Basis echodiploma geüpload is in je BEN-profiel. (zie afbeelding 1)
  • Zorg dat je 8 BEN-accreditatiepunten behaalt in de periode 2020-2021. Vanwege Corona is er een versoepeling en moet je 6 punten behalen.  (Een overzicht van de door jou behaalde punten vind je in je BEN-profiel)
  • In verband met de AVG vragen wij alle leden die in het kwaliteitsregister willen staan om akkoord te gaan met het publiek plaatsen van hun naam in onze kwaliteitsregisters. Dit kun je doen door in te loggen op de BEN-website en onder profielbeheer een vinkje te zetten. (zie afbeelding 2)
  • Logboeken inleveren en afronden met een voldoende. De leden die al een logboek ingeleverd hebben, krijgen een voorlopige vrijstelling voor de volgende beoordelingsronde.)

De formats van de logboeken Termijn, Biometrie en combinatie hiervan, voorbeeld logboeken én de scoreformulieren zijn te vinden op onze site achter de inlog bij het kopje 'Voor leden'

SEO-kwaliteitsregister:

  • Zorg dat jouw SEO echodiploma geüpload is in je BEN profiel. (zie afbeelding 1)
  • Zorg dat jouw SEO-kwaliteitsovereenkomst geüpload is in je BEN profiel. (te downloaden uit Peridos)
  • 16 BEN-accreditatiepunten behalen in de periode 2020-2021. Vanwege Corona is er een versoepeling en moet je 10 punten behalen. (een overzicht van de door jou behaalde punten vind je in je BEN profiel)
  • In verband met de AVG vragen wij alle leden die in het kwaliteitsregister willen staan om akkoord te gaan met het publiek plaatsen van hun naam in onze kwaliteitsregisters. Dit kun je doen door in te loggen op de BEN website en onder profielbeheer een vinkje te zetten. (zie afbeelding 2)

Heb je een van deze punten nog niet op orde? Doe dit dan nu direct. Voor vragen kun je mailen naar kwaliteit@echoscopisten.nl

afbeelding 1 uploaden

afbeedling2 avgvinkje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

webworks by infracom