BEN najaars sypmosium 2020

06 november 2020
Symposium

Op 6 november 2020 organiseert de BEN hét symposium voor echoscopisten. Wij kijken vanuit verschillende invalshoeken naar ons vak Echoscopie. 

Ook dit jaar stel je zelf het programma samen. Op die manier wordt het jouw symposium! We hebben weer een grote diversiteit aan onderwerpen; buiten de gebruikelijke obstetrische en gynaecologische hebben we ook dit jaar een aantal verrassende onderwerpen. 

Programma: Zodra het het programma definitief is zullen wij je direct weer een mail sturen. En in oktober ontvang je van ons alle detail gegevens van het evenement. 

Kosten: Voor BEN leden zijn de kosten voor deze dag € 100,- per persoon, voor BEN studentleden zijn de kosten € 50,- per persoon en voor niet-BEN leden zijn de kosten € 250,- per persoon. Deze kosten zijn inclusief koffie/thee en uitgebreide lunch.  Dit bedrag zal automatisch geïncasseerd worden van jouw bankrekening voorafgaand aan het evenement.

Annuleringsvoorwaarden:
Tot 21 dagen voor het evenement: met geldige reden, gratis
Van 21 tot 3 dagen voor het evenement: met geldige reden, 50%
Van 3 tot 0 dagen voor het evenement: met geldige reden: 100%

Inschrijven kan met de persoonlijke link die je begin september per mail gaan ontvangen. Ken je iemand die ook wil komen maar geen BEN-lid is? Laat ze dan een mail sturen naar secretariaat@echoscopisten.nl , dan nodigen wij hen uit.

Nummer

A19003

Organisator

BEN

Adres

N.T.B.

Tijd

Start 09:00
Eind 17:00

Accreditatie punten

6

Prijs leden

€ zie omschrijving
webworks by infracom