Accreditatiepunten ontvangen

1. Op de website van de BEN vind je de agenda met alle activiteiten. De organisatoren van deze activiteiten hebben bij de BEN accreditatie aangevraagd. Je mag je NIET via de BEN website in schrijven, maar dit doe je rechtstreeks bij de organisator van de scholing/het evenement/congres. Je hoeft nu dus ook geen certificaten op te sturen.

2. De organisator heeft de verplichting een presentielijst naar de BEN op te sturen. Door dat er vaak verschillende manier zijn om je ergens voor in te schrijven, raden wij je dan ook aan om bij twijfel te checken of er een presentielijst is en deze, na afloop, naar de BEN wordt opgestuurd.

3. Van belang is dat je altijd op deze lijst vermeld:

-jouw emailadres (zoals bekend bij de BEN! Mocht je een ander adres opgeven, kan het zijn dat je geen punten ontvangt)

-jouw BEN lidmaatschapsnummer (dit zijn 4 cijfers)

4. Zodra de BEN de presentielijst ontvangt, worden de punten binnen 4 weken bijgeschreven

5. Je kan jouw accreditatiepunten overzicht vinden op jouw profielpagina

E-learning en buitenlandse congressen

Punten behaald met e-learning en buitenlandse congressen: Voor deze scholingen moet je zelf het certificaat digitaal opsturen, naar de BEN: accreditatie@echoscopisten.nl. Met vermelding van naam en BEN- lidmaatschapsnummer. Wordt dit niet vermeld dan kunnen er helaas geen accreditatiepunten bijgeschreven worden. Deze accreditatiepunten worden dus niet bijgeschreven door het aanleveren van presentielijsten.

Bij vragen? Mail naar secretariaat@echoscopisten.nl

 

COVID-19 en bijscholing

De tijden zijn veranderd en wij, maar jij vast ook, zoeken een weg om lopende zaken weer op te pakken in een (eventueel) nieuwe vorm. Zo ook alle bijscholing omtrent echoscopie.

Vele aanvragen voor accreditatie (die reeds zijn toegekend met een accreditatie nummer) staan nog in onze agenda. Het is voor ons echter niet altijd duidelijk welke wel of niet hebben plaatsgevonden. Op zich is dat niet erg, we zien presentielijsten in Excel vanzelf verschijnen om deze vervolgens te verwerken.

Wij willen jullie in kader van de accreditatieaanvragen de organisatoren het volgende vragen;

-indien je een gepland event/bijscholing/bespreking verplaatst naar een andere datum, dit aan ons door te geven

-indien je een gepland event/bijscholing/bespreking verplaatst naar een andere datum en de duur veranderd door dat het bijvoorbeeld online plaats gaan vinden, dit aan ons door te geven

-Online bijscholing ook gewoon via het accreditatie aanvraagformulier te doen en ook daar een presentielijst voor te maken

-Mocht je vragen, advies en/of hulp nodig hebben in de organisatie van online bijscholing, laat het ons weten. Wij hebben/kennen ook goede partijen die kunnen ondersteunen hierin.

webworks by infracom