Accreditatiepunten ontvangen

1. Op de website van de BEN vind je de agenda met alle activiteiten. De organisatoren van deze activiteiten hebben bij de BEN accreditatie aangevraagd. Je mag je NIET via de BEN website in schrijven, maar dit doe je rechtstreeks bij de organisator van de scholing/het evenement/congres. Je hoeft nu dus ook geen certificaten op te sturen.

2. De organisator heeft de verplichting een presentielijst naar de BEN op te sturen. Door dat er vaak verschillende manier zijn om je ergens voor in te schrijven, raden wij je dan ook aan om bij twijfel te checken of er een presentielijst is en deze, na afloop, naar de BEN wordt opgestuurd.

3. Van belang is dat je altijd op deze lijst vermeld:

-jouw emailadres (zoals bekend bij de BEN! Mocht je een ander adres opgeven, kan het zijn dat je geen punten ontvangt)

-jouw BEN lidmaatschapsnummer (dit zijn 4 cijfers)

4. Zodra de BEN de presentielijst ontvangt, worden de punten binnen 4 weken bijgeschreven

5. Je kan jouw accreditatiepunten overzicht vinden op jouw profielpagina

E-learning en buitenlandse congressen

Punten behaald met e-learning en buitenlandse congressen: Voor deze scholingen moet je zelf het certificaat digitaal opsturen, naar de BEN: accreditatie@echoscopisten.nl. Met vermelding van naam en BEN- lidmaatschapsnummer. Wordt dit niet vermeld dan kunnen er helaas geen accreditatiepunten bijgeschreven worden. Deze accreditatiepunten worden dus niet bijgeschreven door het aanleveren van presentielijsten.

Bij vragen? Mail naar secretariaat@echoscopisten.nl

webworks by multimove